Om oss

Foto: Adam Stillström

Skipperiet

KBM

Sara Moback (T-21) och Robin Åhrling (T-21) är Klubbmästare 2024. Klubbmästarna ansvarar över Flygsektionens barverksamhet, och till sin hjälp har de Skippers och Matroser som hjälper med allt ifrån sortiment och marknadsföring till produktframtagning och bararbete.

HR Skipper

HR, eller Human Resources, handlar om att alla som arbetar i Arquen ska må bra, och det ser Ada (T-21) till att de gör. Hon ansvarar bland annat för internevent för alla arbetare och ser till säkerheten bakom baren. Det främsta ansvaret är dock att se till så att Arquens godislager aldrig sinar.

Buy-In Skipper

Vår inköpsansvarig, Assar (T-23), ser till att vi har öl i kylarna och Billys i frysarna. Han undersöker också vad som bör tas bort eller läggas till i vårt stora utbud genom undersökningar av vad gästerna vill dricka.

Bookie Skipper

Vår märkesansvarig, eller Bookie som vi kallar det på Flyg, heter Jacob (T-22). Bookies huvudansvar är att designa tygmärken och sedan att införskaffa dessa.

Merch Skipper

Axel (T-23) är vår Merch Skipper. Detta innebär att han designar och införskaffar merchandise till Arquen. Detta kan vara allt från hoodies till vattenflaskor till muggar, bara fantasin sätter gränser!

PR Skipper

Elin (T-20) är ansvarig för klubbmästeriets PR. Som PR Skipper så tar hon hand om KFKs sociala medier, så som Instagram och Facebook, samt att hon skapar och marknadsför alla eventinbjudningar för att locka alla till TC!

Matroser

Arquens Matroser är Klubbmästeriets hjärta. Matroser kallas de som är medlemmar i KFK (Kongliga Flygsektionens Klubbmästeri) och det är de som står bakom baren och serverar dig när du besöker TC!

Foto: Morgan Petri

Kontakt

Du hittar oss på T-Centralen, Drottnings Kristinas väg 29. Puben öppnar generellt fredagar 17:17.

Har du några frågor eller funderingar? Vänligen kontakta Klubbmästarna via mail: kbm@t.kth.se.