Om oss

Klubbmästare

Adam Fält (T-20) och Valter Jonsson (T-20) är klubbmästare 2023. Klubbmästarna ansvarar över flygsektionens barverksamhet, till sin hjälp har de Skippers och Matroser som hjälper med allt från bararbete till marknadsföring.

Skippers

Klubbmästarnas högra händer är våra Skippers. Skippers uppgifter är väldigt breda och varierar från märkes-design till barinklöp till Human Resources.

Bookie

Vår märkesansvarig, eller Bookie som vi kallar det på Flyg, heter Vilgot (T-22). Bookies huvudansvar är att designa tygmärken och sedan att införskaffa dessa.

Buy-In Skipper

Detta är vår inköpsansvarig, Carl-Johan (T-21), som ser till att vi har öl i kylarna och Billys i frysarna. Han undersöker också vad som bör tas bort eller läggas till i vårt stora utbud genom undersökningar av vad gästerna vill dricka.

HR Skipper

HR, eller Human Resources, handlar om att alla som arbetar i Arquen ska må bra, och det ser Alice (T-22) till att de gör. Hon ansvarar bland annat för internevent för alla arbetare och ser till säkerheten bakom baren.

Merch Skipper

William (T-21) är vår Merch Skipper. Detta innebär att han designar och införskaffar merchandise till Arquen. Detta kan vara allt från hoodies till vattenflaskor till muggar, bara fantasin sätter gränser!

PR Skipper

Emma (T-21) är ansvarig för klubbmästeriets PR. Som PR Skipper så tar hon hand om KFKs sociala medier, så som Instagram och Facebook, samt att hon skapar och marknadsför alla eventinbjudningar för att locka alla till TC!

Matroser

Arquens Matroser är klubbmästeriets hjärta. Matroser kallas de som är medlemmar i KFK (Kongliga Flygsektionens Klubbmästeri) och det är de som står bakom baren och serverar dig när du besöker TC!

Kontakt

Du hittar oss på T-Centralen, Drottnings Kristinas väg 29. Puben öppnar generellt fredagar 17:17.

Har du några frågor eller funderingar? Vänligen kontakta klubbmästarna på mail via: kbm@t.kth.se.