Välkommen!

OM OSS

Om du tänker på öl, köl och gemenskap så tänker du nog på Arquen. I centrum av Flygsektionens hemland (TC) ligger den strandade Arquen, hem till ett antal flygoförmögna akademiska måsar med sug för allt som kan tänkas förtäras. Kaptener för denna skuta är Klubbmästarna och deras exceptionella arbetslag KFK (Kongliga Flygsektionens Klubbmästeri) som ideellt varje fredag ser till att släcka den törstiga måsen och bjuda på den bästa underhållningen för trötta studenter.

“Vi säljer inte Kung här”

Johan Ahnfalk (Van Klubbmästare 20/21)

FANTASTISKT UTBUD

Arquen är lika uppskattad av öl-entusiaster som letar nya smakupplevelser som perfekt för flygare som vill ta en after-work med sina vänner i chill miljö till CSN vänliga priser.

MERCH MED STIL

Arquen är inte bara en bar. Med hjälp av phörsta qlassiga designers från värdens alla hörn (främst Stockholm och Avesta) har KFK tagit fram en begränsad qollektion värdig av Milano.

EVENEMANG UTAN MORGONDAG

Inte nöjd med en öl eller två? No worries! Arquen är även hem till större evenemang under året. Med allt från club och pubrundor till finsittningar finns något för varje Flygare.