VPR 2022

Välkommen till T-centralen! Det här är din guide för att få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss under årets Valborgspubrunda.

Dryckespaket/tunnelbanebiljetter

Alla biljetter går att köpa både med alkohol (fullpris) och utan alkohol (reducerat pris). Märken är inkluderade i biljettpriserna. Det går självklart också att köpa dryck som inte hör till något paket och hela sortimentet i baren är tillgängligt. Biljetter och mat kan köpas vid entrén/spärren och stora baren (Arquen). Biljetter kan lösas in i baren vid köket och där kan även mat hämtas. Biljetter för samtliga linjer kan lösas in i Arquen och all annan dryck och märken som inte tillhör paket går även att köpa där.

Gröna linjen inkluderar Martin Special (drink) och Kraquen (shot). Kostnad är 135 kronor för fullpris och 55 kronor för reducerat pris.

Märken till Kraquen och Martin Special

Röda linjen inkluderar T-Röd (shot) och Ubåten (drink). Kostnad är 135 kronor för fullpris och 65 kronor för reducerat pris.

Märken till T-Röd och Ubåten

Blå linjen inkluderar Zoom (shot) och TT-Teknologen (öl). Kostnad är 115 kronor för fullpris och 70 kronor för reducerat pris. TT-teknologen inte kommer att serveras i Kvack-glas ikväll och därför behöver ingen sko lämnas som pant.

Märken till Zoom och TT-Teknologen

Övriga märken

Det fullständiga utbudet av märken kan du hitta här.

Märken till T-Fat och Mulle Schmeck

Mat

Alla resenärer i vår kollektivtrafik bjuds på mat från följande meny:

  • Billy’s panpizza, 20 kronor
  • Paj, 35 kronor
  • Chips, 10 kronor
  • EXKLUSIVT FÖR IKVÄLLChurros, 25 kronor

Övrig information

För dig som är leksugen sker vår lek på T-centralens framsida. Ledtråd: Det är en fördel att vara insatt i vårt tema…

Våra öppettider är 19-01. Allt i sortimentet går att beställa under hela kvällen eller tills lagret tar slut.

Vatten finns att hämta själv vid båda barerna. Toaletter finns i en korridor i anslutning till Arquen. Tänk på att ingen egen alkohol får föras in i lokalen.

Frågor? Vänd dig till någon i personalen, vi har på oss mörkblå kläder med KFK-loggan.

Tänk på avståndet mellan vagn och plattform, nu kör vi!